Komentář k novému zákonu o zadávání veřejných zakázek

Praha 28. dubna (www.mt-legal.com) Nakladatelství C. H. Beck, s. r. o. v měsíci dubnu 2017 vydalo komentář k novému zákonu o zadávání veřejných zakázek. Široký autorský tým tvoří partneři a další právníci z advokátní kanceláře MT Legal s.r.o. Komentář zrcadlí společné know-how advokátní kanceláře a dlouholeté zkušenosti jednotlivých autorů

jak z vlastní advokátní praxe, tak i z legislativního procesu v rámci zpracování předchozího i nového zákona o zadávání veřejných zakázek. Komentář reflektuje současný výklad zákona, jak se dovytvářel v období po jeho přijetí a nezastavuje se před výkladovými problémy, k nimž v případě nejednoznačnosti uvádí pro lepší pochopení i určitou názorovou polemiku. Pozor! Do konce měsíce května lze zakoupit s 15% slevou na http://www.beck.cz/zakon-o-zadavani-verejnych-zakazek-komentar.