Na MMR se bude diskutovat o budoucnosti veřejné správy

Praha 28. srpna (ČTK) - Za účasti několika ministrů se dnes uskuteční setkání lídrů veřejné správy na ministerstvu pro místní rozvoj. Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD), ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová či ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková (obě za ANO) budou diskutovat s představiteli místních a krajských samospráv o budoucnosti veřejné správy či národním plánu investic.

Mezi témata hlavního panelu budou podle pořadatelů patřit také eGovernment a digitální Česko, moderní a efektivní veřejná správa či teorie a praxe zadávání veřejných zakázek. Účastnit setkání se mají i karlovarská hejtmanka a předsedkyně Asociace krajů Jana Vildumetzová (ANO) či prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý a předseda Svazu měst a obcí František Lukl.
jzf mha