„Pořízení HW/SW pro potřeby systémů základních registrů (ROB, RPP a ISZR)“

27.06.2019 (www.mvcr.cz/clanek/vyzva-k…, Zdroj:Mvcr.cz / Články)
Ministerstvo vnitra v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, vyhlašuje zahájení předběžné tržní konzultace k připravované nadlimitní veřejné zakázce s názvem „Pořízení HW/SW pro potřeby systémů základních registrů (ROB, RPP a ISZR)“ a vyzývá k účasti na předběžné tržní konzultaci, a to za podmínek uvedených ve výzvě zveřejněné na profilu zadavatele MV v Národním elektronickém nástroji pod systémovým číslem N006/19/P00000062.

Předmětem budoucí veřejné zakázky bude dodávka hardware (HW), software (SW), jakož i poskytnutí údržby (maintenance) dodaného HW a SW ze strany jeho výrobce pro níže uvedené informační systémy veřejné správy:

Podrobné informace o předmětu jsou uvedeny ve výše uvedené výzvě. Předpokládaný termín zahájení zadávacího řízení je červenec 2019.