CRSiS je on-line informační systém pro efektivnější přípravu zadávacích řízení, který eviduje veřejně dostupné informace o realizacích veřejných zakázek. Umožňuje získat dokonalý přehled o dodavatelích, administrátorech a projektantech, kteří se podílejí na realizacích VZ a to včetně jejich historie.

Systém je přístupný z jakéhokoliv počítače na adrese www.crsis.eu. Vyjma připojení na internet není třeba žádného nového softwarového či hardwarového vybavení.

Provozovatelem systému je společnost Public Data s.r.o. Informace v databázi systému vychází primárně z veřejně dostupných zdrojů (profily zadavatele, věstník veřejných zakázek, registr smluv atd.), které jsou podrobeny lidské kontrole.

Veřejní zadavatelé mohou s pomocí systému například:

  • provádět rychlý a efektivní průzkum trhu, získat např. přehled o obdobných zakázkách
  • vyhledávat a filtrovat relevantní projektanty
  • vyhledat vhodného a zkušeného administrátora pro danou veřejnou zakázku
  • získat informace o dodavatelích, využívat zkušenosti a dobrou praxi ostatních zadavatelů
  • prověřit dodavatele při posouzení a před podpisem smlouvy

Hlavní přínosy systému CRSiS pro zadavatele lze shrnout jako

  • efektivní příprava a realizace veřejných zakázek
  • ochrana zadavatele a jeho statutárního orgánu
  • využití nejobsáhlejší databáze dodavatelů obsahující jejich dosavadních realizace

Benefitem systému CRSiS je kumulace informací k veřejným zakázkám přehledně, na jednom místě, s umožněním dalšího filtrování a chytrého vyhledávání.

Veškeré informace v CRSiS je možné třídit podle mnoha kritérií, např. místa, subjektu, množství realizovaných zakázek, jejich hodnoty, let realizace, druhu atd. Systém nabízí také přehledné zobrazení vybraných záznamů (veřejných zakázek) vybraného subjektu (dodavatele) na mapě. Zobrazení všech evidovaných veřejných zakázek dle oboru ve zvoleném okrese, případně kraji.

Více informací je k dispozici na adrese www.crsis.eu. Krátká videoukázka práce se systémem je k dispozici na www.youtube.com/watch?v=JJPwT7vXEK4

Pro členy AVZ

Členové AVZ mají do systému CRSiS neomezený přístup po dobu jednoho roku zahrnující 3 unikátní přístupy za zvýhodněnou cenu 1.000,- Kč / měsíčně. Pro aktivaci přístupu se obracejte přímo na provozovatele, tel.: +420 773 029 191, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Provozovatel si členství v AVZ ověřuje.

Pro zájemce, kteří nejsou členy AVZ

Ceník najdete zde:  www.crsis.eu/informace.html.

Máte-li zájem o aplikaci kontaktujte přímo poskytovatele tel.: +420 773 029 191, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..