Ministerstvo dopravy dnes oznámilo, že SFDI dnes…

(14.01.2020,Facebook)Ministerstvo dopravy dnes oznámilo, že SFDI dnes uzavřela smlouvu na vybudování a provoz eShopu na prodej elektronických dálničních známek za 401 miliónu Kč za 4 roky.Bez výběrového řízení, přímým zadáním jedinému dodavateli!! Ale to není všechno.

Státní fond dopravní Infrastruktury současně vypisuje další výběrová řízení související s elektronickou dálniční známkou. Nyní probíhá VŘ na prodej dálničních známek na obchodních místech, kdy je pro prodej "elektronických" dálničních známek vyžadováno na více než 800 prodejních míst a 80 % benzínových pump.Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 477.000.000,- Kč bez DPH na 4 roky, v případě využití opce na prodloužení o 5 let celkem 926.000.000,- Kč bez DPH.