Rozhodnutím výkonného výboru a Rady AVZ bude roční členský příspěvek v asociaci pro rok 2021 snížen na 20.000,- Kč.

K tomuto rozhodnutí jsme přistoupili zejména s ohledem na snahu kompenzovat našim členům omezení vyplývající z průběhu pandemie Covid-19 v tomto roce, v jejichž důsledku AVZ nemohla realizovat všechny své plánované akce.

Věříme, že v příštím roce podmínky již umožní bezpečný návrat k osobním setkáváním a interakcím, a proto do plánu akcí na rok 2021 zařadíme dvě dvoudenní konference (květnovou a říjnovou), obě v komfortním zázemí hotelu Zámek Valeč.

Zároveň připravujeme plán akcí a témat pro rok 2021, v němž bude samozřejmě k hlavním tématům patřit výklad a aplikace novelizovaného ZZVZ. Nicméně bychom se rádi zaměřili i na další témata, která jsou primárně relevantní a zajímavá pro Vás. V této souvislosti velmi oceníme, pokud nám napíšete  své tipy a náměty na témata z oblasti veřejného zadávání a aplikační praxe ZZVZ, která Vás zajímají a která byste chtěli rozebrat na našich akcích. Předpokládáme, že plán akcí na rok 2021 bude obohacen i o nové formáty sdílení zkušeností z oblasti veřejného zadávání, takže pokud byste měli zajímavé nápady na způsob sdílení zkušeností a řešení problémů ze zadávací praxe, prosím napište nám.

Pro úplnost uvádíme, že fakturace členských příspěvků proběhne standardně na začátku prosince 2020 se splatností dle Stanov AVZ, tj. do konce tohoto roku, příp. pro ty, kteří budou mít finanční prostředky zařazeny až v plánu výdajů pro rok 2021, se splatností do konce ledna 2021.

V případě jakýchkoli dotazů prosím kontaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.