Burza práce

Právník / Právnička veřejných zakázek junior (i bez praxe) / senior

logo-stc

STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik hledá právníka / právničku veřejných zakázek junior (i bez praxe) / senior. Podrobnosti naleznete v detailu tohoto článku. Písemné nabídky s osobním strukturovaným životopisem s uvedením souhlasu se zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení a kontaktním spojením na Vás zasílejte na adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst dál...

Manažer(ka) veřejných zakázek

Biologické centrum AV ČR logo

Biologické centrum AV ČR, v. v. i. hledá manažera/manažerku veřejných zakázek.  Podrobnosti naleznete v detailu tohoto článku. Pokud Vás pozice zaujala, kontaktujte paní Ivanu Makovičkovou,  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst dál...