Členové asociace

ASE, s.r.o.
Koncern ASE je společnost, zajišťující komplexní realizaci staveb, rekonstrukcí a služeb v energetice a průmyslu.
  • Název: ASE, s.r.o.
  • Tel: +420 251 003 111
  • Web: www.ase.cz

Sestává ze čtyř společností, jejichž činnost na sebe plynule navazuje - společností ASE, s.r.o. (divize Energetika), ASE-MC s.r.o. (divize Kovovýroba), Fortel spol. s.r.o. (divize Výstavba), KB Servis Elektro spol. s.r.o. (divize Elektromateriál) a Pile-Elbud (divize Výstavba vedení). Díky jednotlivým divizím je koncern schopen realizovat nejnáročnější zakázky v oblasti elektro energetiky a průmyslu. Mezi hlavní zaměření koncernu patří zejména projektování, výstavba, výroba, dodávka strojů a zařízení, provádění montážních činností a uvádění do provozu komplexních technologických celků.