Členové asociace

CGB-Consult, s.r.o.
Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti organizace a zadávání veřejných zakázek a dále v oblasti finančního a daňového poradenství včetně provedení auditu.
  • Název: CGB-Consult, s.r.o.
  • Tel: 222 314 592
  • Web: www.cgb.cz

Disponuje odborným a zkušeným týmem s dlouholetými zkušenostmi od roku 1997.

Mezi hlavní činnosti společnosti CGB – Consult,s.r.o. patří:

poradenství před započetím zadávacího či výběrového řízení, poradenství v průběhu zadávacího či výběrového řízení, poradenství v případě smluvních podmínek, organizační zajištění veřejné zakázky / výběrového řízení, služby poskytované dle konkrétního požadavku zadavatele (tvorba a revize vzorových dokumentací zadavatelů, organizace školení, zpracování interních směrnic, analýza otázek spojených s procesem zadávání veřejných zakázek / výběrových řízení, audit ukončených veřejných zakázek / výběrových řízení), zpracování daňového přiznání, zastupování před správcem daně, optimalizace daňového zatížení a auditorská činnost.