Členové asociace

Dáňa, Pergl a partneři
Advokátní kancelář Dáňa, Pergl & Partneři je českou advokátní kanceláří s patnáctiletou historií, která od samého počátku šla cestou oborové specializace s důrazem na poskytování vysoce profesionálních a specializovaných služeb.
  • Název: Advokátní kancelář Dáňa, Pergl a partneři
  • Tel: 224 232 611
  • Web: www.akdpp.cz

Od samého počátku jsme nespoléhali na pouhou znalost platného práva, ale vždy jsme se snažili klientovi poskytnout komplexní služby vztahující se k jeho obchodnímu případu, zejména tedy zajištění služeb ekonomických, daňových expertů, včetně soudních znalců v relevantních oborech. Za tímto účelem si Advokátní kancelář Dáňa, Pergl & Partneři vytvořila síť úzce spolupracujících odborníků, kteří jsou připraveni efektivně a profesionálně spolupracovat na jednotlivých případech Advokátní kanceláře Dáňa, Pergl & Partneři.