Členové asociace

Centrální nákupní agentura
Centrální nákupní agentura je úřadem Ministerstva obrany ČR s celorezortní působností, který zadává veřejné zakázky v oblasti investiční výstavby, rekonstrukcí a modernizací nemovité infrastruktury (dále jen „NI“) včetně souvisejícího majetku.
  • Název: Centrální nákupní agentura
  • Tel: 973 216 906
  • Web: www.army.cz

Veřejné zakázky jsou realizované v rámci programového financování, které se zabezpečuje pořizování služeb a energií v rámci NI a zakázky, kterými se zabezpečuje nákup vybraného majetku a pořízení vybraných služeb, které nerealizuje Národní úřad pro vyzbrojování. Centrální nákupní agentura dále zadává veřejné zakázky v oblasti údržby a oprav NI realizované z běžných výdajů, kde předpokládaná hodnota zakázky přesáhne hodnotu veřejné zakázky malého rozsahu.