Členové asociace

AK Jansta, Kostka spol. s r.o.
Advokátní kancelář Jansta, Kostka spol. s r.o., jejíž činnost byla zahájena již v roce 1995, je přední českou advokátní kanceláří se sídlem v centru Prahy a od roku 2010 též s pobočkou v Brně.
  • Název: AK Jansta, Kostka spol. s r.o.
  • Tel: 221 875 402-9
  • Web: www.jansta-kostka.cz

Na chodu kanceláře se v současné době podílí čtyři společníci, přičemž s ní dále spolupracuje osmnáct advokátů a dvacetdva advokátních koncipientů. Advokátní kancelář Jansta, Kostka spol. s r.o. poskytuje právní služby ve všech odvětvích českého práva a práva Evropské unie, intenzivně se ale zaměřuje na právo obchodní, a dále pak na oblast veřejných zakázek. V rámci této specializace poskytuje právní služby jak pro klienty z veřejného sektoru, tedy státních orgánů, jiných subjektů při výkonu státní správy a dalších příspěvkových a jiných neziskových organizací, tak i pro klienty ze sektoru soukromého.