Připravované akce

Semináře nakladatelství Forum

Nenechte si ujít semináře pořádané naším partnerem, nakladatelstvím Forum

Členové AVZ mají 30 % slevu!

AVZ upozorňuje na níže uvedené akce pořádané naším partnerem, nakladatelstvím Forum.

Členové AVZ mají na akcích  slevu 30 % - způsob uplatnění slevy naleznete zde.

Termín: 11. 6. 2019, Praha

Přednáší: JUDr. Mgr. Vlastimil Fidler, ředitel odboru práva veřejných zakázek MMR ČR

Uvítali byste poučení z rozhodovací praxe, ale nemáte sílu informace složitě vyhledávat a řešit, jak je interpretovat? Nové školení Vlastimila Fidlera z MMR přinese nejen potřebné příklady rozhodování, upozorní také na výkladové a metodické souvislosti se ZZVZ a doporučí, jak postupovat.

Přihlaste se zde.

Termín: 12. 6. 2019, Praha

Přednáší: Mgr. Markéta Adámková, vedoucí legislativního oddělení Odboru práva veřejných zakázek MMR ČR

Zbrusu nové školení oblíbené Markéty Adámkové z MMR ČR vzniklo mj. ze zpětné vazby stovek spokojených účastníků jejího populárního semináře o administraci VZMR. Lze objednat také ve dvojici s níže uvedeným školením Od otevření nabídek po uzavření smlouvy bez přešlapů; obě školení se vhodně doplňují a volně na sebe navazují.

Přihlaste se zde

Termín: 12. 6. 2019, Praha

Přednáší: Mgr. Bc. Štěpán Štarha, AK Havel&Partners

Povinné zveřejňování smluv v registru už platí téměř 3 roky. Řešíte nejasnosti, bojíte se sankcí, scházejí vám ověřené rady? Pomůže vám exkluzivní školení Štěpána Štarhy, který se zaměří nejen na dopad již přijaté a na jaře 2019 nově projednávané novely zákona o registru smluv, ale hlavně na praktické zkušenosti a řešení problémů.

Přihlaste se zde

Termín: 19. 6. 2019, Praha

Další nové školení Markéty Adámkové z MMR ČR pro zvídavé zadavatele a dodavatele. Lze objednat také ve dvojici s výše uvedeným školením Zadávací dokumentace: Povinnosti, možnosti a limity; obě školení se vhodně doplňují a volně na sebe navazují.

Přihlaste se zde

logo CZ 800x338