Připravované akce

Tematické setkání "Seznámení s připravovanou zásadní novelou ZZVZ"

AVZ si Vás dovoluje pozvat na tematické setkání
"Seznámení se s připravovanou zásadní novelou ZZVZ"
Úpravou navrhovaných ustanovení Vás seznámí zástupci MMR, Mgr. Pavel Herman a Mgr. Markéta Adámková.

středa 17. června 2020 od 14,00 h.
Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1

Seznamte se s obsahem připravované zásadní novely zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“). K novele bylo původně přistoupeno v reakci na výtky EK k nedostatečné transpozici některých pravidel stanovených v zadávacích směrnicích do českého právního řádu. MMR se však rozhodlo, že v rámci novelizace zároveň odstraní i některé aplikační nejasnosti v ZZVZ, zpřesní některé instituty a vyjasní pravidla pro jejich užití.

S úpravou navrhovaných ustanovení Vás seznámí zástupci MMR, Mgr. Pavel Herman a Mgr. Markéta Adámková.

Předpokládaný program:

• 14.00 – 15.30 h. Prezentace I. část
  • 15.30 - 16.00 Přestávka - budou-li to umožňovat hygienická opatření, bude k dispozici obvyklé občerstvení
  • 16.00 – 17.30 h. – Prezentace II. část a diskuse
  • 17.30 - 18.00 h. - Číše vína - budou-li to umožňovat hygienická opatření

Akce bude uspořádána v souladu s opatřeními a hygienickými pravidly vydanými Ministerstvem zdravotnictví ČR (dále jen "MZ"). Hygienická opatření platná v tuto chvíli.

Kapacita akce je nyní omezena na 100 osob.

Registrujte se proto prosím včas, nejpozději však do 11. 6. 2020. V případě naplnění kapacity může být registrace účastníků ukončena dříve.

Nemůžete-li se akce zúčastnit osobně, zaregistrujte si videostream live.

Podmínky a registrace zde  http://www.asociacevz.cz/pripravovane-akce/3546-tematicke-setkani-seznameni-s-pripravovanou-zasadni-novelou-zzvz-live-stream

S ohledem na hygienická opatření jsou upraveny vstupy a vstupní poplatky na akci následovně:

Členové AVZ

V případě členů AVZ se mohou akce zúčastnit vždy 2 účastníci za člena, z nichž jeden má vstup na akci zdarma a druhý za účastnický poplatek 900,- Kč bez DPH. Stanovenou kapacitu je možno překročit po domluvě s organizátorem akce.

Účastníci z řad ne členů AVZ

I v případě ostatních zájemců o akci, je účast omezena na 2 zástupce z jedné organizace/firmy/samostatně hospodařící organizační složky.

Vstupní poplatek pro nečleny činí 1800 Kč bez DPH / 1 osobu.

Členové ARI mají 10 % slevu z poplatku pro nečleny. Pro využití slevy je třeba do přihlášky uvést skutečnost, že jste členem ARI.

1. Registrační formulář

Přihláška je platná pouze v případě, že se Vám po jejím odeslání zobrazí zpráva o úspěšné registraci a na Vámi zadaný email přijde potvrzení o přijetí Vašich údajů. V případě problémů pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kontaktní osoba

2. Jméno a příjmení*povinné pole
  3. Telefon*povinné pole
  4. Email*povinné pole
  5. Fakturační údaje

6. Název Organizace
  7. Adresa
  8. IČO
  9. DIČ
  10. Další informace

11. Počet účastníků
  12. Jména účastníků
  13. Jste členem AVZ?
  14. Jaký typ dokladu si přejete vystavit?*povinné pole
  15. Jak si přejete doklad zaslat?*povinné pole
  16. Poznámka
    Invalid Input
  17. Vaše registrace se stává platnou až po úhradě registračního poplatku. Účastnický poplatek lze uhradit pouze převodem na účet č. 510 333 999/2700 (UniCredit Bank). Platby v hotovosti na místě nebudou přijímány.