Staňte se členem

1. Přihláška ke členství

v Asociaci pro veřejné zakázky se sídlem Praha 3, Husitská 344/63, PSČ 130 00., IČ: 27032302, která je občanským sdružením ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů ve znění pozdějších předpisů, registrovaným Ministerstvem vnitra ČR dne 17. května 2006.

2. Identifikační údaje zájemce

3. Obchodní firma / jméno a příjmení*povinné pole
  4. Sídlo / místo podnikání*povinné pole
  5. Oprávněn k jednání*povinné pole
  6. IČO*povinné pole
  7. Postavení zájemce

8. Invalid Input
  9. Kontaktní osoba

10. Jméno a příjmení*povinné pole
  11. Telefon*povinné pole
  12. Email*povinné pole
  13. Adresa pro doručování
  14. Funkce
  15. Členský příspěvek

16. Invalid Input
  17. Platba za služby

18. Invalid Input
  19. Vyjádření zájemce

Zájemce o členství v Asociaci prohlašuje, že se seznámil s posláním, činností a stanovami Asociace a že s nimi bezvýhradně podpisem této přihlášky souhlasí. Zájemce rovněž prohlašuje, že splňuje podmínky pro členství v Asociaci, které jsou součástí této přihlášky. Zájemce určuje osobu uvedenou výše, jako osobu kontaktní pro záležitosti Asociace a stanoví, že tato osoba je oprávněna k jednání jménem zájemce ve věcech související s členstvím v Asociaci, jakož i k výkonu práv, jež plynou zájemci z členství v Asociaci. Zájemce se zavazuje, že v případě přijetí za člena Asociace bude jednat v souladu se stanovami Asociace. Zájemce si je vědom skutečnosti, že naplňování cílů Asociace je podmíněn dostatečným finančním krytím, jehož zdrojem jsou zejména členské příspěvky nebo platby členů za služby Asociace. Při tomto vědomí se zájemce zavazuje v případě přijetí za člena Asociace platit tyto členské příspěvky nebo platby za služby Asociace řádně a včas.

20. Ochrana proti spamu
    Ochrana proti spamu