Připravované akce

AVZ srdečbě zve na svou tradiční dvoudenní konferenci, tentokrát nazvanou Veřejné zakázky v souvislostech #konference2020 #AVZ

Pozor posun termínu!

Výkonný výbor AVZ na svém jednání 10. 9. rozhodl, že vzhledem k nepříznivě vyvíjející se situaci ohledně nákazy COVID-19 a s ohledem na bezpečnost zdraví účastníků posune termín konání dvoudenní konference Veřejné zakázky v souvislostech, která se měla uskutečnit ve dnech 15. – 16. října ve Valeči, a sice na 2. polovinu května r. 2021. Přesný termín upřesníme až na základě informace z produkce konference.

Pokud jste se na letošní konferenci ve Valeči již zaregistrovali, můžete požádat buď  zrušení registrace s tím, že Vám vstupní poplatky budou vráceny samozřejmě v plné výši (žádost zasílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), anebo zůstat dále registrovaní pro nový termín konference (květen 2021). Zároveň registrace na konferenci „Veřejné zakázky v souvislostech #konference2020 #AVZ“ stále pokračuje, takže je možno zaregistrovat i nové účastníky zde https://www.avzkonference.cz/

Pozv AVZ 210x270 10 2020 2