Připravované akce

Zveme Vás na tematické setkání zaměřené na praktické příklady změn závazků ze smluv na veřejné zakázky a to konkrétně na stavební práce a pojišťovací služby. Úvodní zákonné zařazení změn přednese zástupce MMR, s praktickými příklady změn závazků ze smluv na stavební práce a jejich zařazením pod konkrétní odstavce § 222 ZZVZ Vás seznámí zástupci Pracovní skupiny AVZ pro Veřejné zakázky ve stavebnictví a příspěvek věnovaný změnám závazků se smluv na pojišťovací služby budou prezentovat zástupci Pracovní skupiny AVZ pro Veřejné zakázky v pojišťovnictví. Závěr tematického setkání bude věnován diskusi a možnosti pokládání dotazů přednášejícím i zástupcům ÚOHS.

• Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • středa 14. září 2022
  • 14:00 - 18:00

Nejste si jisti, zda, za jakých okolností a s jakými argumenty je možné navýšit cenu z veřejné zakázky na stavební práce? Má míra inflace, navyšování cen stavebních materiálů či zvyšování cen nemovitostí vliv na průběh závazku ze smlouvy na pojištění majetku? Co vše a kdy je ještě možné považovat za nepředvídatelnou okolnost? Jak moc Vám při potřebě navýšení ceny staví "stopku" zákonné limity? A jak si pomoci, když jsou zákonem umožněné limity vyčerpány? V průběhu tematického setkání Vás seznámíme s konkrétními příklady změn závazků ze smluv a s okolnostmi majícími na ně vliv. Přijďte s námi diskutovat, poslechnout si praktická doporučení a klást dotazy přednášejícím i zástupcům ÚOHS.

Dotazy budete mít možnost pokládat přednášejícím v závěru jejich příspěvků, především však v rámci závěrečných 30 minut vyhrazených pro dotazy účastníků. Účastníci na livestreamu budou moci vznášet své dotazy v průběhu akce prostřednictvím on-line chatu. Možnost zaslat své dotazy v předstihu před tematickým setkáním máte již nyní prostřednictvím připraveného formuláře: Dotazy k tematickému setkání "Změny závazků ze smluv prakticky".

Předpokládaný program setkání:

14:00 - 14:30 Zákonné ukotvení změn závazků ze smluv dle ZZVZ - zástupce Ministerstva pro místní rozvoj (MMR)
14:30 - 15:30 Praktické příklady změn závazků ze smluv na veřejné zakázky na stavební práce - zástupci Pracovní skupiny AVZ pro Veřejné zakázky ve stavebnictví: Mgr. Radovan Kareš, Mgr. Michaela Machálková a Ing. Marie Vebrová
15:30 - 16:00 Coffeebreak
16:00 - 17:00 Praktické příklady změn závazků ze smluv u veřejných zakázek v pojišťovnictví - zástupci Pracovní skupiny AVZ pro Veřejné zakázky v pojišťovnictví:  Mgr. Zdeněk Cvejn, JUDr. Olga Ulrichová a Mgr. Ondrej Čurilla
17:00 - 17:30 Diskuse a prostor na dotazy s účastí zástupců ÚOHS - Mgr. Markéta Dlouhá a Mgr. Mojmír Florian
17.30 - 18.00 Číše vína

Pořadatel si vyhrazuje možnost změny programu.

Registrujte se, prosím, včas, nejpozději však do 12. 9. 2022. V případě naplnění kapacity může být registrace účastníků ukončena dříve.

Členové AVZ
Akce se může zúčastnit vždy až 6 účastníků za člena AVZ.
První účastník / člena AVZ má vstup na akci zdarma a každý další za účastnický poplatek 1000,- Kč bez DPH. (Počet účastníků je limitován kapacitou sálu).

Nečlenové AVZ
Akce se mohou účastnit vždy až 2 zástupci jedné organizace / firmy / samostatně hospodařící organizační složky.
Vstupní poplatek pro nečleny činí 2200 Kč bez DPH / 1 osobu

Nemůžete-li se akce zúčastnit osobně, můžete se zaregistrovat k účasti formou
videostream live.
Po skončení Vám bude následující pracovní den zaslán záznam vč. prezentací.
Videostream live je zpoplatněn:
Členové AVZ 550,- Kč bez DPH/ 1 přístup
Účastníci z řad nečlenů AVZ platí 1000 Kč bez DPH / 1 přístup

Členové ARI mají v případě jakékoliv formy účasti 10 % slevu z nečlenského vstupního poplatku. Pro využití slevy je třeba do přihlášky uvést skutečnost, že jste členem ARI.

Přihláška na akci AVZ /příp. její livestream

Přihláška je platná pouze v případě, že se Vám po jejím odeslání zobrazí zpráva o úspěšné registraci a na Vámi zadaný email přijde potvrzení o přijetí Vašich údajů. V případě problémů pište na asociacevz@asociacevz.cz.  Fakturu (daňový doklad) obdržíte na Vámi zadaný email; přejete-li si ji zaslat jiným způsobem, uveďte to prosím do poznámky.

Kontaktní osoba

Fakturační údaje

Doporučení a jiné informace

Účastníci

Invalid Input

Vaše registrace je platná po obdržení potvrzovacího emailu. Účastnický poplatek lze uhradit pouze převodem na účet č. 510 333 999/2700 (UniCredit Bank). Registraci pro videostrem lze zrušit nejpozději 4 pracovní dny před konáním akce. K pozdějším zrušením a omluvám z účasti na akci se nepřihlíží.

V případě registrace na live-stream Vám bude 1 pracovní den před akcí zaslán odkaz, jehož prostřednictvím můžete sledovat tematické setkání online. Technické podmínky pro správnou funkci videostream Vám zašleme v textu potvrzovacího emailu.