AVZ uspořádala tematické setkání 
Prokazování a posuzování kvalifikace a problematika s tím spojená (např. zohlednění sociální aspektů dle § 101 ZVZ aj.)
V rámci panelu své názory k problematice prokazování kvalifikace výjádřili Mgr. Tomáš Machurek, Mgr. Adéla Havlová, LL.M., Ing. Martina Bufková Rychecká
čtvrtek 16. dubna 2015 od 14,00 h.
NH Hotel, Mozartova 261/1, Praha 5

 

Nevíte si občas rady, jak správně posoudit prokázání splnění kvalifikace dodavatelem, je-li např. prokázána její část prostřednictvím subdodavatele či subdodavatelů? Setkali jste se s problémem při posouzení splnění kvalifikace v případě dodavatele, který je zároveň zaměstnavatelem osob se zdravotním postižením, obzvláště prokazuje-li většinu kvalifikačních předpokladů prostřednictvím subdodavatelů? Máte pochybnosti která oprávnění můžete v rámci kvalifikačních předpokladů po dodavatelích požadovat? Nebo naopak Vám není jasné, jakým způsobem prokázat zadavatelem požadovanou úroveň kvalifikačních předpokladů? Řešení podobných případů a dotazů k prokázání a posouzení splnění kvalifikace bude právě předmětem tohoto tematického setkání.

Prostřednictvím panelové diskuze se nad složitými problémy spojenými s prokazováním a posouzením kvalifikace zamysleli naši přední odborníci z řad poradců.

Prezentace je dostupná v členské sekci webu, viz http://www.asociacevz.cz/prezentacni-a-vzdelavaci-materialy