(13. 10. 2022) Ve spolupráci se Sociologickým ústavem Akademie věd ČR nabízíme možnost zapojení se do výzkumného projektu „Korupce ve vybraných sektorech v České republice a možnosti jejího snížení“, který je realizován ve spolupráci s Ministerstvem spravedlnosti (Oddělení boje proti korupci), jakožto aplikačním garantem, a za podpory Technologické agentury ČR.

Cílem výzkumu je zjistit, které formy korupce se ve vybraných sektorech objevují a doporučit konkrétní opatření, která by mohla korupci v jednotlivých sektorech snížit. Výsledky projektu budou mimo jiné použity pro tvorbu Vládní koncepce boje proti korupci na léta 2023-2027.

Vyplnění dotazníku by mělo zabrat přibližně 30 minut. S Vašimi údaji bude zacházeno jako s přísně důvěrnými, v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a příslušnými zákony o ochraně osobních údajů, veškeré odpovědi jsou v rámci zpracovávání dat anonymizovány. V případě dotazů, připomínek nebo problémů s vyplněním dotazníku se obracejte na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

LINK NA DOTAZNÍK:

https://survey.alchemer.eu/s3/90409360/Korupce-ve-verejnych-zakazkach

Děkujeme předem za spolupráci, účast a za pomoc při snaze o pochopení korupce ve veřejných zakázkách a analýze možných forem boje proti korupci.