Burza práce

MT Legal s.r.o., advokátní kancelář rozšiřuje svůj tým v Praze a nabízí pracovní příležitost pro:

Advokátního koncipienta/-ku

Hledáme právníka či právničku, které zajímá oblast veřejných zakázek a veřejného investování, mají chuť učit se novým věcem a chtějí spolupracovat s kolegy, kteří ve svém oboru patří k nejlepším.

Naše podpůrné a inspirativní pracovní prostředí a výborné vztahy s kolegy nás odlišují od ostatních. Připojte se k nám a rozviňte Vaše právní znalosti a talent ve významné advokátní kanceláři, kde profesionalita, kvalita, spolupráce a kolegialita nejsou pouze prázdná slova.

Tender systems s.r.o.  hledá do svého týmu kolegu/kolegyni na pozici

KONZULTANT PRO OBLAST ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici odborného konzultanta pro zadávání veřejných zakázek.

Podrobnosti najdete v detailu článku.

MT Legal s.r.o., advokátní kancelář rozšiřuje svůj tým v Praze a nabízí pracovní příležitost pro zkušeného kolegu/kolegyni:

Advokáta/-ku (pro oblast veřejných zakázek a veřejného investování)

Požadavky a náplň práce naleznete v detailu tohoto článku

enovation s.r.o. hledá do svého týmu kolegu/kolegyni na pozici

VEDOUCÍ TÝMU KONZULTANTŮ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Jsi precizní? Chceš rozmotávat spletitosti veřejných zakázek a hledáš super tým se zkušenými odborníky? U nás najdeš vše, a ještě mnohem více. Hledáme kolegu, který se zajímá o dění okolo veřejných zakázek. Kolegu, který bude samostatně řídit projekty ve spolupráci s významnou institucí české veřejné správy.

Podrobnosti najdete v detailu článku.