Členové AVZ

A.I. Consulting s.r.o.
Zajišťujeme kompletní servis v oblasti organizace veřejných zakázek a výběrových řízení dle požadavků a přání zákazníka.
  • Tel: +420 245 009 791
  • Web: www.aiconsulting.cz

AK Jansta, Kostka spol. s r.o.
Advokátní kancelář Jansta, Kostka spol. s r.o., jejíž činnost byla zahájena již v roce 1995, je přední českou advokátní kanceláří se sídlem v centru Prahy a od roku 2010 též s pobočkou v Brně.
  • Tel: 221 875 402-9
  • Web: www.jansta-kostka.cz

ASAGRAPH s.r.o.
Společnost ASAGRAPH s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti zadávání veřejných zakázek, zastoupení zadavatelů i poradenství pro dodavatele v zadávacích řízeních již od roku 2006.
  • Tel: +420 602 832 192
  • Web: www.asagraph.com

Brněnské komunikace a.s.
Společnost Brněnské komunikace a.s. zajišťuje zejména inženýrskou činnost dopravních a pozemních staveb, projekční činnost a majetkoprávní přípravu chystaných staveb, zpracovává prognózy, plány a modely dopravy.
  • Tel: +420 532 144 111
  • Web: www.bkom.cz

CEJIZA, s.r.o.
Společnost CEJIZA, s.r.o. byla založena za účelem centralizovaného zadávání veřejných zakázek pro Jihomoravský kraj a příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem.
  • Tel: 541 654 222
  • Web: www.cejiza.cz

Centrální nákup, příspěvková organizace
Centrální nákup je příspěvková organizace zřízená Plzeňským krajem.
  • Tel: 377 224 260
  • Web: www.cnpk.cz

Centrum pro regionální rozvoj ČR
CRR ČR je státní příspěvková organizace, která se podílí na realizaci regionální politiky vlády zejména v rámci administrace evropských fondů jako zprostředkující a kontrolní subjekt.
  • Tel: 221 580 201
  • Web: www.crr.cz

Česká exportní banka, a.s.
Česká exportní banka, a.s. (ČEB) je specializovaná bankovní instituce pro státní podporu vývozu přímo a nepřímo vlastněná státem. Tvoří nedílnou součást systému státní proexportní politiky.
  • Tel: +420 222 841 100
  • Web: www.ceb.cz

Česká pošta, s.p.
Česká pošta již dlouhou dobu není jen tradičním poštovním operátorem s celonárodní působností. Naším cílem je umožnit efektivní, moderní a spolehlivou komunikaci mezi státem, firmami a jednotlivci.
  • Tel: 221 131 111
  • Web: www.ceskaposta.cz

Česká televize
Česká televize je poskytovatelem veřejné služby v oblasti televizního vysílání v České republice. V současnosti vysílá šest celoplošných programů.
  • Tel: 261 137 517
  • Web: www.ceskatelevize.cz

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s.
Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., je rozvojovou bankou České republiky.
  • Tel: +420 255 721 111
  • Web: www.cmzrb.cz

Český Rozhlas
Český rozhlas je veřejnoprávní instituce poskytující nejširší servis v oblasti rozhlasového vysílání v České republice v síti čtyř celoplošných a čtyř speciálních okruhů.
  • Tel: 221 551 111
  • Web: www.rozhlas.cz

Císař, Češka, Smutný s.r.o., advokátní kancelář
Advokátní kancelář Císař, Češka, Smutný s.r.o. poskytuje komplexní právní poradenství jak zadavatelům, tak dodavatelům, včetně zastupování před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže a správními soudy.
  • Tel: +420 224 827 884
  • Web: www.akccs.cz

Compet Consult s.r.o.
Společnost Compet Consult s.r.o. poskytuje komplexní servis v oblasti zadávání všech druhů veřejných zakázek, jako stálý partner zajišťuje zadavatelský proces pro řadu veřejných zadavatelů.
  • Tel: 777 136 088
  • Web: www.competconsult.cz

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s.
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice, který každoročně přepraví více než miliardu cestujících.

Dopravní podnik města Brna, a. s.
Akciová společnost Dopravní podnik města Brna vznikla ze státního podniku a byla založena 1. 1. 1998. Náš podnik má dlouholetou tradici v provozování městské dopravy, nyní obsluhuje plochu 250 km2, a to nejen na území města Brna.
  • Tel: 543 171 111
  • Web: www.dpmb.cz

DPPartners, advokátní kancelář
DPPartners, advokátní kancelář je českou advokátní kanceláří s patnáctiletou historií, která od samého počátku šla cestou oborové specializace s důrazem na poskytování vysoce profesionálních a specializovaných služeb.
  • Tel: 226 521 300
  • Web: www.dppartners.cz/

ELTODO, a.s.
Komplexní dodavatel v oblasti silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky.
  • Tel: +420 261 341 111
  • Web: www.eltodo.cz

enovation s.r.o.
Společnost enovation s.r.o. zajišťuje službu ProfiTender poskytující profesionální služby v oblasti komplexního zajištění agendy veřejných zakázek dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.
  • Tel: 222 523 549
  • Web: www.profitender.cz

Ernst & Young
Ernst & Young patří mezi nejvýznamnější celosvětové firmy poskytující odborné poradenské služby v oblasti auditu a daňového, transakčního a podnikového poradenství.

Fakultní nemocnice v Motole
FN Motol je největší zdravotnické zařízení v ČR, poskytující základní, specializovanou a super specializovanou zdravotní péči a služby v lékařských oborech, formou ambulantní a lůžkové péče pro děti, dospělé a seniory.
  • Tel: 224 431 111
  • Web: www.fnmotol.cz

GEOSAN GROUP a.s.
GEOSAN GROUP a. s. se řadí mezi významné subjekty na českém stavebním trhu. Její závody a dceřiné společnosti se zabývají řízením a realizací staveb a developerskou činností.
  • Tel: 246 006 111
  • Web: www.geosan-group.cz

Havel & Partners
Advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS se sídlem v Praze a pobočkami v Brně, Bratislavě, Plzni, Olomouci a Ostravě je s týmem 220 právníků a daňových poradců, cca 150 advokátů a celkem 500 spolupracovníků, včetně zaměstnanců spolupracující inkasní agentury Cash Collectors, největší nezávislou právnickou firmou ve střední Evropě.
  • Tel: 255 000 111
  • Web: www.havelpartners.cz

J&T advokátní kancelář s.r.o.
Advokátní kancelář poskytuje služby v oblasti generální praxe se specializací na poradenství v oblasti veřejných zakázek.
  • Tel: 774 720 720
  • Web: www.jtak.cz

Johnson & Johnson
Společnost Johnson & Johnson se již více než 125 let věnuje péči o zdraví lidí. Jejím cílem je vyvíjet a dodávat zdravotnické prostředky a výrobky nejvyšší kvality a přispívat tak k vyléčení nebo výraznému zlepšení zdravotního stavu a kvality života pacienta.
  • Tel: 227 012 111
  • Web: www.jnj.cz

Karlovarský kraj
Karlovarský kraj je vyšší územní samosprávný celek, jehož existence a působnost je definována zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
  • Tel: 354 222 300
  • Web: www.kr-karlovarsky.cz

Kooperativa pojišťovna a.s.
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, je druhou největší pojišťovnou v ČR. Svou nabídkou produktů uspokojí všechny zájemce o životní i majetkové pojištění.
  • Tel: 957 105 105
  • Web: www.koop.cz

Kraj Vysočina
Kraj Vysočina je vyšší územně samosprávný celek, který se rozkládá na podstatné části Českomoravské vrchoviny, na pomezí obou historických zemí ČR Čech a Moravy.
  • Tel: 564 602 111
  • Web: www.kr-vysocina.cz

Lesy České republiky
Státní podnik Lesy České republiky obhospodařuje více než 1,3 milionu hektarů lesního majetku, což představuje šestinu plochy ČR a zhruba polovinu lesů v ČR.
  • Tel: 956 999 111
  • Web: www.lesycr.cz

Liberecký kraj
Liberecký kraj je vyšší územní samosprávný celek, jehož existence a působnost je definována zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
  • Tel: 485 226 111
  • Web: www.kraj-lbc.cz

Masarykova Univerzita
Masarykova univerzita je jednou z nejvýznamnějších vzdělávacích a vědeckých institucí v České republice a uznávanou středoevropskou univerzitou s demokratickými tradicemi, prosazovanými již od jejího založení v roce 1919.
  • Tel: 549 491 111
  • Web: www.muni.cz

Městská část Praha 11
Praha 11 svojí rozlohou necelých deseti kilometrů čtverečních a téměř osmdesáti tisíci obyvateli představuje jednu z nejlidnatějších městských částí hlavního města.
  • Tel: 267 902 111
  • Web: www.praha11.cz

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky je ústředním orgánem státní správy v pracovněprávní oblasti, oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
  • Tel: +420 950 191 111
  • Web: www.mpsv.cz

Moravskoslezský kraj
Moravskoslezský kraj je vyšší územní samosprávný celek, jehož existence a působnost je definována zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
  • Tel: 595 622 222
  • Web: www.msk.cz

MT Legal s.r.o.
Advokátní kancelář MT Legal s.r.o. představuje komplexní řešení v oblasti veřejného investování a akvizičních projektech. V současné době působí na ose Praha-Brno-Ostrava a svými službami pokrývá území celé ČR.
  • Tel: 222 866 555
  • Web: www.mt-legal.com

Národní agentura pro komunikační a informační technologie, s. p.
Nakit je strategický partner státu zajišťující komunikační a informační služby pro záchranné a bazpečnostní složky a veřejnou správu.
  • Tel: +420 234 066 500
  • Web: www.nakit.cz

Nemocnice Na Homolce
Nemocnice Na Homolce je nadstavbové klinické zdravotnické zařízení, které se od velkých fakultních nemocnic odlišuje tím, že neposkytuje kompletní spektrum zdravotnických služeb, ale zaměřuje se na kvalifikovanou léčbu v určitých oborech.
  • Tel: +420 257 271 111
  • Web: www.homolka.cz

Olomoucký kraj
Olomoucký kraj je z pohledu zákona o zadávání veřejných zakázek veřejným zadavatelem.
  • Tel: +420 585 508 111
  • Web: www.olkraj.cz

Palivový kombinát Ústí, státní podnik
Palivový kombinát Ústí, státní podnik, realizuje projekty související s komplexní revitalizací krajiny dotčené těžbou energetických surovin, řeší problematiku důlních vod a připravuje ekologické projekty v oblasti čistých energetických zdrojů.
  • Tel: +420 475 671 111
  • Web: www.pku.cz

Povodí Labe, státní podnik
Povodí Labe, státní podnik s déle než 50-ti letou tradicí navazuje na činnost institucí zabývajících se na území českých zemí veřejně prospěšnou službou v oblasti vodního hospodářství.
  • Tel: +420 495 088 111
  • Web: www.pla.cz

Povodí Moravy, s.p.
Státní podnik Povodí Moravy existuje již od roku 1966. Hlavním předmětem jeho činnosti je výkon správy významných i některých drobných vodních toků a provoz vodních děl v oblasti povodí řeky Moravy.
  • Tel: 541 637 111
  • Web: www.pmo.cz

Povodí Ohře, státní podnik
Povodí Ohře, státní podnik, je správce významných a určených vodních toků, provozuje a udržuje vodní díla ve vlastnictví státu, k nimž má právo hospodařit.
  • Tel: +420 474 636 111
  • Web: www.poh.cz

Povodí Vltavy, státní podnik
Povodí Vltavy, státní podnik, navazuje na nejlepší tradice a zkušenosti českého vodního hospodářství.
  • Tel: +420 221 401 111
  • Web: www.pvl.cz

Public Market Advisory s.r.o.
Public Market Advisory s.r.o. poskytuje vysoce specializované poradenství k veřejným zakázkám a výběrovým řízením různého druhu. Taktéž se věnuje administraci zadávacch řízení na klíč.
  • Tel: 543 216 310
  • Web: www.pmadvisory.cz

ŘANDA HAVEL LEGAL advokátní kancelář s.r.o.
ŘANDA HAVEL LEGAL advokátní kancelář s.r.o. je česká advokátní kancelář s více než desetiletou historií, která poskytuje všestranné právní služby zejména ve sféře podnikání, obchodu a investic.
  • Tel: 222 537 500-1
  • Web: www.randalegal.com

Ředitelství silnic a dálnic ČR
Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) je státní příspěvková organizace zřízená Ministerstvem dopravy ČR.
  • Tel: 241 084 111
  • Web: www.rsd.cz

ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
Jsme přední česká a slovenská advokátní kancelář, jejíž počátky sahají až do roku 1990. Mezi naše klienty patří největší národní a mezinárodní korporace včetně veřejných institucí, kterým poskytujeme komplexní právní podporu v klíčových projektech.
  • Tel: +420 224 216 212
  • Web: www.rowanlegal.com

Sekce nakládání s majetkem MO
Sekce nakládaní s majetkem MO je úřadem Ministerstva obrany ČR s celorezortní působností, který zadává veřejné zakázky v oblasti investiční výstavby, rekonstrukcí a modernizací nemovité infrastruktury včetně souvisejícího majetku.
  • Tel: 973 215 105
  • Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Web: www.army.cz

STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik
STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik jako specializovaná tiskárna vyrábí z 95% sortimentu ceninovou výrobu s efektivním zabezpečením produktů proti padělání.
  • Tel: +420 236 031 111
  • Web: www.stc.cz

Statutární město České Budějovice
České Budějovice jsou městem s 95 tisíci obyvateli největším městem Jihočeského kraje a jeho hospodářským, správním a kulturním centrem.
  • Tel: +420 386 801 111
  • Web: www.c-budejovice.cz

Statutární město Olomouc

Statutární město Ostrava
Statutární město Ostrava je metropolí Moravskoslezského kraje, svou rozlohou je třetím největším městem republiky a je třetím v pořadí podle počtu obyvatel.
  • Tel: 599 444 444
  • Web: www.ostrava.cz

Středočeský kraj
Středočeský kraj je vyšší územně samosprávný celek ve středních Čechách. Velikostí, počtem obcí i obyvatel je největším krajem České republiky.
  • Tel: +420 257 280 111
  • Web: www.kr-stredocesky.cz

SWIETELSKY stavební s.r.o.
Firma SWIETELSKY patří k velkým stavebním společnostem v České republice. Je součástí jednoho  z největších rakouských stavebních koncernů, který je budován  na  tradici, zkušenostech a  finanční stabilitě.
  • Tel: 387 002 711
  • Web: www.swietelsky.cz

Technická univerzita v Liberci
Technická univerzita v Liberci (založena 1953) poskytuje nejen studium technických, ale i humanitně a přírodovědně zaměřených oborů na šesti fakultách a jednom ústavu.
  • Tel: +420 485 351 111
  • Web: www.tul.cz

Tender systems s.r.o.
Hlavní činností společnosti Tender systems s.r.o. je výroba a provozování informačních systémů pro elektronické zadávání veřejných zakázek.
  • Tel: +420 212 241 545
  • Web: www.tendersystems.cz

TENDERA partners, s.r.o.
Společnost TENDERA partners, s.r.o. zajišťuje komplexní poradenství v oblasti zadávání veřejných zakázek pro soukromý i veřejný sektor.
  • Tel: +420 602 560 879
  • Web: www.tendera.cz

Univerzita Hradec Králové
V moderním kampusu Univerzity Hradec Králové, pár kroků od historického centra města, se potkává tisíce mladých lidí, studentů tuzemských i zahraničních.
  • Tel: +420 493 331 111
  • Web: www.uhk.cz

Univerzita Karlova
Univerzita Karlova byla založena v roce 1348 a patří mezi nejstarší světové univerzity. V současnosti má 17 fakult (14 v Praze, 2 v Hradci Králové a 1 v Plzni) a řadu dalších pracovišť.
  • Tel: 224 491 111
  • Web: www.cuni.cz

VIA Consult a.s. je poradenská společnost zaměřená na komplexní nabídku služeb v oblasti zadávání veřejných zakázek. Své profesionální služby poskytuje zadavatelům na celém území České republiky.
  • Tel: +420 605 201 154
  • Web: www.viaconsult.cz

Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
VLS ČR, s.p. je státní podnik s více než 80. letou tradicí, který je účelovou organizací hospodařící ve výcvikových prostorech armády.
  • Tel: +420 954 009 111
  • Web: www.vls.cz

Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR
VZP je s více než 6,2 miliony klientů největší zdravotní pojišťovnou v České republice, existuje od roku 1992 a dlouhodobě patří k základním pilířům systému zdravotnictví v ČR.
  • Tel: 221 751 111
  • Web: www.vzp.cz

Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
VŠB – Technická univerzita Ostrava má za sebou 170 let existence. Poskytuje bakalářské, magisterské i doktorské studium na 7 fakultách a v univerzitních studijních programech v prezenční i kombinované formě.
  • Tel: +420 597 321 111
  • Web: www.vsb.cz

Vysoké učení technické v Brně
Mezinárodně uznávaná vzdělávací instituce s více než 100 letou tradicí.
  • Tel: +420 541 141 111
  • Web: www.vutbr.cz

Zadávací servis, s. r. o.
Poradenská společnost, která se zabývá poradenstvím v oblasti veřejných zakázek.
  • Tel: 511 156 132
  • Web: www.zadavaciservis.cz

Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o.
Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje je příspěvkovou organizací. Její pracovníci zajišťují přednemocniční neodkladnou péči v regionu o rozloze 7.195 kilometrů čtverečních s 1,2 milionu obyvatel.
  • Tel: +420 545 113 102
  • Web: www.zzsjmk.cz