Členové AVZ

Chrenek - Kotrba spol. s r.o.
Advokátní kancelář Chrenek, Kotrba, spol. s r.o. je přední československou advokátní kanceláří se sídlem v Praze a pobočkami v Brně, Olomouci a Bratislavě.
  • Tel: 221 875 402-9
  • Web: www.chrenek-kotrba.cz

Na českém advokátním trhu působí od roku 1995, kdy byla založena tehdejšími partnery JUDr. Miroslavem Janstou a JUDr. Ing. Vladimírem Kostkou pod názvem Advokátní kancelář Jansta, Kostka. V roce 2020 proběhly v rámci kanceláře změny vlastnické struktury a celý proces transformace byl završen změnou obchodní firmy k 1. lednu 2021 na Advokátní kancelář Chrenek, Kotrba spol. s r.o.

V  současné době jsou společníky a jednateli kanceláře JUDr. Tomáš Chrenek, LL.M. MHP, JUDr. Jakub Kotrba a JUDr. Jan Nemanský. Advokátní kancelář Chrenek, Kotrba, spol. s r.o. poskytuje široké spektrum právních služeb ve všech oblastech českého i slovenského práva a práva Evropské unie. Vysoká specializace na vybrané oblasti práva nám umožňuje garantovat nejvyšší odbornou a profesionální úroveň poskytovaných právních služeb. Advokátní kancelář Chrenek, Korba spol. s.r.o. poskytuje právní služby jak klientům z veřejného, tak i ze soukromého sektoru.

Za účelem poskytování komplexních služeb našim klientům úzce spolupracujeme s odborníky právních i neprávních profesí jako jsou zejména notáři, exekutoři, daňoví poradci, auditoři, patentoví zástupci či znalci v nejrůznějších oborech. Pro řešení konkrétních případů byly vytvořeny specializované odborné týmy tak, aby bylo možno poskytnout rychlé a efektivní řešení problémů ze všech právních oblastí.