ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
Jsme přední česká a slovenská advokátní kancelář, jejíž počátky sahají až do roku 1990. Mezi naše klienty patří největší národní a mezinárodní korporace včetně veřejných institucí, kterým poskytujeme komplexní právní podporu v klíčových projektech.
  • Tel: +420 224 216 212
  • Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Web: www.rowanlegal.com

Našim klientům poskytujeme plný právní servis, jsme však obzvláště uznáváni a pravidelně vysoce hodnoceni za naši expertízu v oblastech korporátního práva a obchodního práva, řešení sporů a arbitráží, duševního vlastnictví, právo informačních technologií, telekomunikací a hospodářské soutěže (včetně veřejných zakázek).

Odborné kvality ROWAN LEGAL demonstrují jak místní, tak mezinárodní ocenění. Patříme mezi pravidelné vítěze žebříčku „Právnická firma roku,“ organizovaného portálem epravo.cz, na mezinárodní úrovni se pravidelně vysoce umisťujeme jak v hodnocení poskytovatelů právních služeb Chambers & Partners, tak v žebříčku The Legal 500.

Jsme výhradním členem za Českou republiku a Slovensko jedné z nejprestižnějších mezinárodních sítí advokátních kanceláří, sítě MULTILAW