Podporované aplikace

V aplikaci Najdi VZ – Veřejné zakázky pro Vás aktivně vyhledáváme veřejné zakázky vyhlášené v celé České republice. Zakázky jsou logicky uspořádávány do jednotlivých kategorií dle předmětu plnění veřejné zakázky. Aplikace Vám umožňuje i několik způsobů filtrování zakázek. Základními funkcemi jsou Rozšířené vyhledávání a Monitoring veřejných zakázek včetně přizpůsobení výsledků vyhledávaných zakázek přímo na míru Vašim požadavkům v sekci Moje veřejné zakázky. Snažíme se, aby nám žádná zakázka neunikla. Naším cílem je nabízet Vám veřejné zakázky aktuální, nikoliv „po sezoně“. Díky tomu, že aktivně monitorujeme servery s veřejnými zakázkami, máte jedinečnou možnost věnovat se tomu, čemu rozumíte a nemusíte trávit čas vyhledáváním obchodních příležitostí, které jsou mnohdy účelově skryté či neobsahují adekvátní informace pro řádné zpracování nabídky.

Pro členy AVZ

Člen AVZ, především člen, který vystupuje v zadávacím procesu v pozici dodavatele, má nárok na zřízení přístupu do aplikace Najdi VZ max. 3 uživatelům. Pro aktivaci členského přístupu do aplikace kontaktujte výkonnou ředitelku AVZ.

Pro zájemce, kteří nejsou členy AVZ

Ceník Najdi VZ najdete zde: www.najdivz.cz/balicky-sluzeb. Máte-li zájem o aplikaci kontaktujte přímo poskytovatele aplikace na www.najdivz.cz/kontakt/.

dasonele-banner-bez stinu