V úterý 13. února 2024 se uskutečnilo tematické setkání, které bylo zaměřeno na hodnocení kvality a vzorky vč. vzorkování designových prvků.   

Dokážeme již v současné době správně vyhodnotit kvalitnější nabídku plnění? Jak nejlépe porovnat nabízenou kvalitu v nabídkách, jak vlastně umožnit na ni hodnotit? Jak obtížné je pak "obhajovat" přidělené hodnocení např. poskytnutých vzorků? A jakým způsobem funguje vzorkování designových prvků? Obstojí hodnocení kvality a vzorků před dozorovými orgány a co může pomoci zadavateli k obhájení jeho postupu? Na tyto a další související otázky odpovídali naši přednášející.

Část setkání byla věnována ukázkám hodnocení kvality včetně vzorků, vzorkování designových prvků apod. a to na aktuálních zakázkách. O významu vzorku a jeho roli v zadávacím řízení mluvil Mgr. Pavel Herman z MT Legal, praktickým ukázkám hodnocení vzorků především v oblasti marketingu se věnovala Mgr. Martina Prajzová a Ing. Michaela Sodomková z Ministerstva pro místní rozvoj (odbor IROP), ukázky vzorků a designových prvků představil Mgr. Ing. Matúš Holubkovič z Havel & Partners. Pozornost byla věnována i související rozhodovací praxi, s níž účastníky seznámil Mgr. Mojmír Florian z Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS). 

  • Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • úterý 13. února 2024
  • 14:00 - 17:30

Certifikát o účasti na tematickém setkání (v elektronické podobě) je účastníkům vystaven na požádání na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  

Akce se konala pod záštitou místopředsedy vlády ČR pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše.

  mmr cr rgb