Naše advokátní kancelář se specializuje především na komplexní právní poradenství v oblasti práva veřejného investování.

    • Tel: +420 774 173 839
    • Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
    • Web: www.karolas.cz

Pro zadavatele standardně zajišťujeme přípravu a organizaci zadávacích řízení (zahrnující i právní rozbory a stanoviska k nastalým situacím), přípravu smluvní dokumentace, a to včetně obchodních podmínek FIDIC. Máme zkušenosti rovněž se složitými druhy zadávacích řízení zahrnujících jednání s dodavateli, se soutěžemi o návrh či hodnocením kvality nabídky. Dodavatelům poskytujeme komplexní poradenství související s účastí v zadávacích řízeních na veřejné zakázky. Specializujeme se rovněž na zastupování při podání či přezkumu námitek a navazujících řízeních před ÚOHS i správními soudy. V dané oblasti rovněž odborně publikujeme a vedeme odborné semináře. Klíčové je rovněž poradenství při samotné realizaci veřejných zakázek včetně řešení sporů ze smluv se zaměřením na jejich smírné řešení. Součástí našeho týmu je rovněž zapsaná mediátorka.

Advokátní kancelář jsme založili v roce 2017 jako únik z velké korporátní struktury. Ta nás kromě dané právní oblasti naučila disciplíně, preciznosti a smyslu pro detail. Náš menší, ale kompaktní tým, pak tvoří jedinečné a zároveň specifické pracovní prostředí, kde všichni víme, že pouze jako provázaný celek dokážeme být úspěšní. Našim klientům a obchodním partnerům pak vděčíme za to, že nám dávají příležitost a důvěru, abychom se svým přístupem, nasazením a nadšením pro věc dokázali vyrovnat i podstatně větším advokátním kancelářím.